Going vegan, I thought that I would have to give up many dishes that I love since childhood. One of them was doughnuts and pancakes. I thought that without milk and eggs can not do a lot to once again be able to enjoy their taste. Nothing could be further from the truth! So today I'd like to share with you a recipe for vegan pancakes completely, which proved to be better than the original!
SKŁADNIKI
- 0,5 kg mąki pszennej
- 375 ml mleka sojowego o smaku waniliowym
- łyżeczka cynamonu
- łyżeczka proszku do pieczenia
- kilka kropel aromatu waniliowego
- 2 łyżki oleju
- szczypta soli
- jedno duże jabłko
INGREDIENTS:
- 0.5 kg of wheat flour
- 375 ml of soy milk with vanilla flavor
- teaspoon of cinnamon
- teaspoon of baking powder
- a few drops of vanilla extract
- 2 tablespoons oil
- pinch of salt
- one big apple
Suche składniki mieszamy, a następnie dodajemy mleko sojowe, olej i aromat. Wszystko miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji. Na sam koniec dodajemy jabłka starte na tarce do warzyw. Miksujemy jeszcze przez chwilę.
Mix the dry ingredients, then add soy milk, oil and vanilla extract. Mix all until smooth. At the end add the grated apples. Mixes for a while.
Patelnię polewamy olejem i rozgrzewamy. Następnie smażymy placuszki z obu stron do uzyskania złoto-brązowego koloru.
Pan, pour oil and warmed up. Then fry pancakes on both sides to a golden brown color.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz